Trouwlocatie

Outdoors Holten is een prachtig landelijk gelegen officiele trouwlocatie binnen de gemeente Rijssen-Holten.

Ons park is gelegen nabij het dorpje Holten en de Sallandse Heuvelrug. De huwelijksceremonie kan bij ons zowel binnen als buiten worden voltrokken. Onze bruiloften/ceremonies en avondfeesten maken wij altijd op maat en is dus op jullie wensen afgestemd. In overleg is er van alles mogelijk. 

Om alvast een idee van de mogelijkheden te krijgen en om inspiratie op te doen hebben wij een speciale trouwpagina gemaakt. 

Bij een bijzondere dag hoort natuurlijk ook lekker eten.Onze locatie leent zich perfect voor een sfeervolle en informele BBQ in de Buiten Bistro met kampvuur, en bij iets minder goed weer is er de overdekte veranda met luifel. We kunnen indien gewenst voor u grillen. Ook een 3 of 4 gangen diner aan luxe gedekte tafels of een koud-warm buffet behoren tot de mogelijkheden. In overleg kunnen we de invulling van de BBQ of een menu samenstellen. 

Aan de kinderen hebben wij natuurlijk gedacht. Onze Pancake Party is een hit, maar frietjes met minisnacks behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden. Misschien nog een ballonnenclown of lekkere verse popcorn uit onze popcorn machine. Ook dit kunnen wij voor jullie verzorgen. 

Wij zorgen er natuurlijk voor dat deze dag perfect in elkaar overloopt zodat jullie na het diner kunnen gaan genieten van een spetterend avondfeest!

We maken heel graag een afspraak met jullie voor een vrijblijvende eerste afspraak.

Bel of mail ons via 0548-364 545 of info@outdoorsholten.nl

We zien er naar uit u te ontvangen!

Kleur: 
blue